امروزه با پیشرفت علم روانشناسی و تحقیقات گسترده ای که انجام شده است ما خوشبختانه میتوانیم که انواع اختتلال ها را در انسان ها شناسایی کنیم و به همین دلیل هم است که ما احتمالا نشان هایی از این اختلاف ها را در خودمان و یا اطرافیان خود ببینیم به همین دلیل هم باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشیم.
یکی از این اختلال های مهم نشخوار فکری است. ما برای اینکه بتوانیم بر روی موضوعات مختلف زندگی تمرکز کنیم لازمه آن این است که ذهنمان را از افکار مزاحم خالی کنیم و بر روی فکر های خودمان آنهایی که مهم است تمرکز کنیم ولی این اختلال دقیقا نقطه مقابل چیزی است که ما میخواهیم کسانی که به اختلال دچار هستند نمیتوانند اتفاقات ناراحت کننده و استرس آور را از ذهن خود بیرون کند و مدام به آهن ها فکر میکنند علاوه بر اینکه با سالتفاده از این افکار خود را ناراحت میکنند و باعث میشوند که تلخی ها مدام در ذهن آنها تکرار شود بلکه در مرحله دوم اینقدر فکر این افراد درگیر این نشخوار فکری است که نمی تواند بر روی ساید هی دیگزر زندگی خودشان توجه كنند.
امروز ما در علیرضا نیکنام قصد داریم که به روش های تشخیص و درمان این اختلال یعنی نشخوار فکری بپردازیم. اگر شما هم درباره این اختلال کنجکاو هستید و یا اینکه در خود و با اطرافیان نشانه های آن را میبینید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید زیرا قطعا برای شما مفید خواهد بود.
راه های درمان نشخوار فکری
- چرخه را بشکنید
- تمرکز را روی راه حل بگذارید
- مدیتیشن کنید
- اقدام کنید
- به آنها پر و بال ندهید
- هدفگذاریتان را تغییر بدهید
- روی عزت نفستان کار کنید
- محرکها را بشناسید
- با یک دوست خوب صحبت کنید
- خودتان را گول نزنید!
- به سراغ روانشناس بروید
ممنون خیلی عالی بود