تاریخ امروز :31 فروردین 1403

آیا داروی ویاگرا اعتیاد آور است ؟

احتمالا تا به الان نام داروی ویاگرا یا در حقیقت همان سیلدنافیل به گوشتان بر خورده. در ادامه این مطلب از روانکده قصد داریم ببینیم قرص ویاگرا دقیقا چه دارویی بوده؛ به منظور چه مشکلاتی از آن بهره گرفته می شود و دارای چه عوارضی است.

در ابتدا ضروری است تا گفته شود که ویاگرا، اسم تجاری قرص سیلدنافیل است. در حقیقت نخستین کارخانه داروسازی که قرص سیلدنافیل را کشف و تولید نمود؛ آنرا با اسم ویاگرا  به بازار روانه نمود.

داروی ویاگرا برای چه استفاده می شود ؟

گفتنی است قرص ویاگرا از سال 1998 میلادی در دسترس عموم مردم قرار گرفته و در حقیقت به عنوان یکی از مهمترین داروهای موثر در درمان اختلال نعوظ استفاده می گردد.

آیا داروی ویاگرا اعتیاد آور است ؟

نعوظ در اصل به موجب زیاد شدن جریان خون در کانال هال آلت تناسلی به وقوع می پیوندد و اختلال در این فرایند است که موجب بوجود آمدن اختلال نعوظ در فرد می گردد. لازم به ذکر است قرص سیلدنافیل بر مکانیزم فیزیولوژیک نعوظ اثر گذار بوده و با زیاد کردن جریان خون در آلت تناسلی، سبب نعوظ آلت می گردد.

مطلب مرتبط: آیا داروی ولبان اعتیاد آور است ؟

آیا داروی ویاگرا می تواند برای همه موثر باشد ؟

در حقیقت داروی ویاگرا صرفا نعوظ را افزایش می دهد اما بدیهی است که افراد به منظور داشتن رابطه جنسی و نعوظ کامل، به تحریک جنسی نیز محتاج می باشند.

در اصل سه عامل مهم در موثر بودن مصرف داروی ویاگرا نقش دارند که عبارتند از : سیستم عصبی سالم، تامین خون مناسب در آلت تناسلی و بر انگیختگی جنسی. گفتنی است وجود هرکدام از سه مورد ذکر شده می تواند موجب بی اثر شدن داروی ویاگرا گردد؛.

برای مثال بعضی از افراد به موجب عمل جراحی یا آسیب به سر، دارای مشکل نعوظ می باشند که در اینصورت مصرف نمودن قرص سیلدنافیل هم مشکل این افراد را حل نمی نماید. نکته مهم دیگر هم این است که مصرف نمودن داروی ویاگرا، دارای اثر در بی میلی یا سردی جنسی در مردان نیست.

کدام دسته افراد نباید از داروی ویاگرا بهره بگیرند ؟

لازم به ذکر است افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی، مبتلایان به زخم معده فعال، افرادی که فشار خون بالا یا پایین دارند، مبتلایان به اختلالات خونی همچون هموفیلی، افرادی که دارای بیماری های کلیوی یا کبدی می باشند، مبتلایان به ام اس و لوسمی و نیز افرادی که سابقه مشکلات بینایی دارند؛ نباید از داروی ویاگرا بهره بگیرند.

داروی ویاگرا چه مدت بعد از مصرف اثر می کند ؟

بدیهی است که هر قرصی با دوز بالاتر مصرف گردد؛ همان قدر نیز موثرتر و اثر بخشی آن طولانی تر خواهد بود. در حقیقت امکان دارد یک داروی مشخص با دوز مشخص در افراد گوناگون دارای اثرات گوناگونی باشد؛ لذا با هدف تعیین نمودن دوز مناسب دارو، ضروری است تا با پزشک متخصص مشورت نمود.

از طرف دیگر بیماری های کلیوی یا کبدی با توجه به نقشی که در تجزیه و متابولیسم بدن دارا هستند؛ قادرند سبب اختلال در کارکرد متابولیسم بدن بشوند. لازم به ذکر است آن دسته افرادی که دارای مشکلاتی اینچنینی می باشند؛ تجزیه و متابولیسم قرص ویاگرا در آنان آهسته تر خواهد بود.

آیا داروی ویاگرا اعتیاد آور است ؟

بیشتر بخوانید: نام قرص های نعشه کننده

بدر حالت کلی مصرف نمودن هر قرصی با معده خالی سریع تر اثر می نماید. عموما زمان اثر ویاگرا با معده پر نیم الی یک ساعت دیرتر از مصرف آن با معده خالی است.

گفتنی است با زیاد شدن سن ، قرص سیلدنافیل دیرتر در بدن اثر می نماید؛ چراکه سیستم متابولیک بدن با افزایش سن، آهسته تر می گردد.

مطلب مرتبط: آیا داروی هالوپریدول اعتیاد آور است؟

عوارض جانبی مصرف داروی ویاگرا

  • در حقیقت مصرف نمودن غلط این قرص ممکن است سبب زیاد شدن یا نا منظم شدگی ضربان قلب، درد یا گزگز در قفسه سینه شده و در موارد معدود سبب سکته قلبی و مغزی ( علی الخصوص در آن دسته افرادی که سابقه سکته داشتند ) شود.
  • از دیگر عوارض این دارو می توان به مشکلاتی در بینایی اشاره کرد. بعضی از افراد بعد از مصرف نمودن این قرص تجربه تاری دید و حتی از دست دادن کامل بینایی را دارا می شوند. از عوارض جانبی بینایی جالب این دارو می توان به آبی به نظر رسیدن رنگ اجسام اشاره کرد.
  • از سایر عوارض مصرف این دارو، رخ دادن علائم حساسیت در بدن همچون عطسه های مکرر، آبریزش بینی، اختلال در تنفس و ورم بخش های گوناگون بدن است.
  • لازم به ذکر است اکثر افرادی که از این قرص بهره می گیرند؛ دچار احساس گرمای شدید در ناحیه صورت و نیز سردرد می گردند.
  • مصرف نمودن این دارو می تواند سبب رخ دادن مشکلات گوارشی همچون سوء هاضمه، دل درد و یا سوزش معده شود.
  • از سایر عوارض جانبی و کمتر شایع مصرف این قرص می توان به نعوظ طولانی مدت اشاره کرد. در حقیقت آلت بعضی از افراد حتی ساعت ها بعد از مصرف دارو نیز در حالت نعوظ باقی می ماند. در صورت تداوم دار بودن این حالت، امکان این مورد که به آلت تناسلی آسیب وارد گردد؛ وجود دارد.
  • اکثر افراد بعد از مصرف نمودن داروی ویاگرا، دچار سرگیجه، منگی، کرختی، حالت تهوع و یا نیز تشنج می گردند. توصیه می گردد در صورتی که شدت این علایم در شما زیاد بود؛ مصرف دارو را قطع نموده و حتما با پزشک خود مشورت نمایید.

جایگزین های طبیعی داروی ویاگرا

لازم به ذکر است بعضی از مواد طبیعی قادرند نعوظ را تقویت نموده و جایگزینی مناسب برای سیلدنافیل باشند.

آب انار : در حقیقت مصرف نمودن آب انار به منظور بالا بردن میل جنسی و درمان اختلال نعوظ مفید است.

هندوانه : هندوانه در اصل به موجب دارا بودن مقادیر زیادی از لیکوپن، سبب زیاد شدن میل جنسی، افزایش جریان خون در اندام جنسی همچون داروی ویاگرا می شود.

آیا داروی ویاگرا اعتیاد آور است ؟

مطلب مرتبط: آیا ملاتونین اعتیاد آور است ؟

شکلات تلخ : گفتنی است مصرف نمودن شکلات تلخ سبب بهبود عملکرد قلبی عروقی و بهبود خلق می گشته و به صورت غیر مستقیم می تواند بهبود بخش عملکرد جنسی شود.

ذکر این نکته فراموش نشود که قرص ویاگرا بلافاصله بر روی بدن شما اثر گذار بوده و به سرعت قادر است مشکل نعوظ را حل نماید؛ با این حال اما مصرف کردن این مواد طبعیی در دراز مدت می تواند منجر به بهبود عملکرد جنسی تان گردد.

نتیجه گیری

در این مقاله در باره داروی ویاگرا صحبت کردیم و از نحوه استفاده آن گرفته تا عوارض آن را مورد بررسی قرار دادیم. نظر شما در باره این دارو چیست؟ آیا شما یا از نزدیکانتان از این دارو استفاده کرده است؟ با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

به این مقاله امتیاز دهید

4 یک نظر

  1. نادر سبحانی پاسخ

    من حدودا ۲۲سال است شایدم بیشتر از تریاک استفاده میکنم مدتی با قل قلی می‌کشیدم بعد بصورت خوراکی که البته با جوشاندن وجداکردن ظایعات آن مصرف میکردم تا زمانی که بااپیوم آشنا شدم از اپیوم مصرف می‌کنم آنرا هم می‌جوشانیم وبعد مصرف می‌کنم البته من دردهانم میگذارم تا کم کم آب شود بطور کامل نمی بلعم که درمعده یاروده باز شود درحال حاضر ۴سال است که همینطوری مصرف میکنم وهر۶ ماه یک بار آزمایش کبد وغیره را طبق دستور پزشک انجام می‌دهم
    چونکه سنم بالاست نمی‌توانم ترک کنم ازاول هم مشکلاتی داشتم که مصرف کردم هیچوقت برای نعشه شدن وخوشگذرانی مصرف نکردم

  2. محمود اسماعیلی پاسخ

    باسلام و ادب،
    بسیار بهره بردم. پزشکی هستم که از منابع مختلف برای درک مفید و عمیق اختلالات دوقطبی خوانده ام. هیچکدام به این اندازه دقیق، کوتاه و واضح ننوشته بودند. پیشنهاد میکنم یک چند نکته در مورد پیشگیری هم بنویسید. با سپاس هنرپیشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *