انواع رویکردهای بازی درمانی

انواع رویکرد های بازی درمانی

بازی درمانی یعنی استفاده از بازی برای تقویت رشد اجتماعی، عاطفی یا شناختی کودک، نوجوان یا بزرگسال و تسهیل رشد شخصی تعریف می شود. این یک سبک مشاوره درگیر است که با استفاده از بازی ها و فعالیت های تعاملی بر رابطه تأثیر می گذارد. دو رویکرد متفاوتی که این روزها مرسوم هستند، بازی Pre K و اکولوژیک هستند.اکثر درمانگران بازی درمانی واقعی از جمله درمان‌های «sic fiks» و «crisis phonics» را برای بزرگسالانی که دارای مهارت‌های شناختی هستند مناسب می‌دانند.

زی درمانی نوعی تکنیک درمانی است که از مفهوم بازی برای مقابله با مشکلات روحی و روانی مراجعان خود استفاده می کند. برای تنظیم یک فرآیند، باید انواع بازی درمانی را که می توان در این کار به کار برد، مزایا، معایب آن و بازی درمانی را بدانیم. ما امروز در سایت علیرضا نیک نام قصد داریم که به این تکنیک های بازی درمانی بپردازیم و روش کار آنهارا بصورت جاکع برای شما شرح بدهیم. اگر شماهم قصد استفاده از این روش هارا دارید و دوست دارید که درباره ان اطلاعات کسب کنید با ما در ادامه همراه باشید.

انواع رویکردهای بازی درمانی

انتشار مطالعات جدید برای بررسی مزایای بازی درمانی ادامه دارد. اگرچه مدت زیادی است که وجود داشته و برای مزایای بالینی آن مورد ارزیابی قرار گرفته است، اما تحقیقات جدیدی در حال ظهور است که می تواند از این تکنیک ها استفاده کند. بازی درمانی نوعی روان درمانی است که در آن مراجعان با مشاوران آموزش دیده به فعالیت ها و بازی های خلاقانه می پردازند تا مسائل ذهنی و عاطفی خود را در یک محیط صمیمی کشف کنند.

بازی درمانی یکی از راه‌های مقابله با احساسات آنطور که برخی افراد انتظار دارند نیست. در واقع، بر روی قرار دادن کودکان با مشکلات ذهنی و عاطفی در موقعیتی لذت بخش تمرکز می کند تا به آنها کمک کند تا رفتار خود را بهبود بخشند و همچنین مشکلات خود را حل کنند.

به این مقاله امتیاز دهید
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.