تاریخ امروز :31 فروردین 1403
بهترین-و-بد-ترین-دارو-های-ضد-افسردگی

بهترین و بد ترین دارو های ضد افسردگی

در جامعه امروزی هر شخصی با هر سلیقه و تیپ شخصیتی به دنبال توسعه فردی و پیشرفت در زمینه های مورد علاقه و مهارت یافته خود است که برای رسیدن به خواسته های خود از هر جنبه  و ویژگی جسمی، روحی و شخصیتی خود بهره می گیرد.

از جمله مشکلات ناخواسته در تمامی جوامع و کشور ها ابتلا افراد به برخی بیماری های فردی، روحی، روانی و جسمی را می توان نام برد که افسردگی از شایع ترین نوع این بیماری ها است که بسیاری افراد را در طول زندگی به صورت تمام طول عمر و یا به صورت مقطعی در گیر خود می کند.

 افسردگی مقطعی از جمله انواع افسردگی است که افراد یا بسته به اختلال و بیماری که از آن رنج می برند دچار آن شده و یا با تصمیمی قاطع و تلاش روز افزون سعی بر شکست این بیماری را داشته و به صورت مقطعی افسردگی را تجربه می کنند که در صورت عدم سعی و تلاش برای بهبود وضعیت فردی و درمان افسردگی می توان تمام طول زندگی فرد را همراه با بیهودگی و منزوی بودن تحت تاثیر قرار دهد.

در این مطلب با روانکده به بررسی تمامی راه های درمان افسردگی خواهیم پرداخت تا شم با خواندن این مطلب به تمامی سوالات خود در این زمینه پاسخی مفید و دقیق را بدست آورده باشید.

درمان افسردگی

بیماری افسردگی امروزه با بسیاری دیگر از بیماری ها و اختلال های شخصیتی ترکیب و مشکلات و چالش های بسیاری را برای افراد مبتلا بوجود می آورد به گونه ای که افراد مبتلا به اختلال شخصیتی دو قطبی نیز حالت و بیماری افسردگی را فارغ از بیماری شاخص افسردگی در کنار شیدایی تجربه می کنند.

درمان-افسردگی

امروزه به انجام تحقیقات و پژوهشات گسترده از سوی پزشکان و متخصصان فعال در این زمینه راه ها، روش ها و متد های درمانی بسیاری برای درمان افسردگی یافت و توصیه شده اند که افراد بر اساس معیار های شخصی راه های درمان افسرگی را انتخاب می کنند.

راه های درمان افسردگی

افسردگی با درگیر کردن تمامی زمان، نحوه افکار، نحوه رفتار و اعمال، نحوه ارتباطاتبا اطرافیان، نحوه نگرش و… افراد را با اولین مشخصه خود یعنی منزوی بودن و کناره گیری از اجتماع و اطرافیان هم خو کرده که در این حالت می تواند تمامی زندگی فرد به یاس و نا امیدی حاصل از بیماری و صد البته یاس و نا امیدی حاصل از عدم انجام فعالیت و تلاشی برای رهایی از افسردگی و عوارض آن در نتیجه غالب شدن تاریکی افکار افسردگی بر ذهن سپری شود.

به همین دلیل افراد مبتلا به بیماری افسردگی باید از سوی شخص خود و اطرافیان بر اساس علائم و ویژگی های شاخصی که به طور عمومی در افراد مبتلا بروز و نمایان می شود شناسایی  و هر چه زود تر نسبت به درمان و کنترل آن اقدام کنند.

از جمله راه های درمان افسردگی می توان به روش ها و متد های بسیار توصیه شده از سوی متخصصان، پژوهشگران، محققان و پزشکان فعال در این زمینه اشاره کرد که افراد مبتلا به این بیماری در هر روش و مدل درمانی با چالش هایی روبرو می شوند.

راه-های-درمان-افسردگی

به گونه ای که از روش ها، متد ها و راه های درمان بیماری افسردگی در افراد مبتلا به این بیماری می توان به دارو درمانی، روان درمانی، طب سنتی درمانی، مشاوره درمانی، فعالیت درمانی و… اشاره کرد که انواع این روش ها از سوی پزشکان معالج و روان پزشکان بر اساس تیپ شخصیتی و درجه و نوع افسردگی تجویز و توصیه می شوند.

در مورد راه های درمانی افسردگی همانطور که در مطالب بالا گفته شد روش ها و متد های بسیاری وجود دارند که تمامی این وش ها از سوی پزکان بسیاری توصیه می شوند اما روش و متدی که مورد تائید تمامی متخصصان و پزشکان است روش تغیر سبک زندگی برای درمان بیماری افسردگی است.

دارو درمانی

از رایج ترین، شایع ترین و گزینه اول درمان بیماری افسردگی برای افراد مبتلا به افسردگی می توان به دارو درمانی اشاره کرد که امروزه از سوی بسیاری محققان، متخصصان و پزشکان معالج فعال در این زمینه بر اساس تیپ شخصیت فرد مبتلا و شدت ونوع افسردگی توصیه می شود.

دارو درمانی در راه های درمان بیماری افسردگی از شایع ترین راه های درمانی است به گونه ای که در حال حاظر این روش با گذشت زمان و اصلاحات ایرادات و چالش ها، رایج و همه گیر شدن این روش بسیاری از افراد مبتلا به این بیماری با شناسایی و شناخت نوع و شدت افسردگی خود شروع به مصرف دارو های ضد افسردگی می کنند.

دارو-درمانی

که باید در این مورد گفت عوارض دارو های ضد افسردگی بدون صلاحدید و تجویز پزشکان معالج بسیار مشکل آفرین و خطرناک بوده و این امکان را دارد تا تمامی زندگی فرد را با عوارض خود در بر گیرد.

بهترین دارو های ضد افسردگی

دارو های ضد افسردگی از طیف بسیار وسیعی در کنترل و درمان بیماری افسردگی برخوردار هستند که از سوی پزشکان معالج و متخصصان بر اساس نوع، شدت، علائم، عوارض جانبی، عوارض پس از درمان، تیپ شخصیتی، سایر بیماری ها و اختلالات ترکیبی تجویز و توصیه می شوند.

از جمله دارو های ضد افسردگی شایع و رایج که از سوی بیماران و متخصصان همه گیر هستند می توان به مواردی که در ادامه نام می بریم اشاره کرد:

  • آمي‌تريپتيلين
  • كلومیپيرامين
  • سيتالوپرام
  • دوسولپين
  • دوگزپين
  • فلوكستين
  • ايمی ‌پرامين
  • لوفپرامين
  • نورترپتيلين
  • پروگزتين
  • فنلزين
  • ربا گزتين
  • سرترالين
  • ترانيل سيپرومين
  • ترازودون
  • ونلافاكسين
  • ميرتازاپين
  • موكلوبميد

بد ترین دارو های ضد افسردگی

تمامی دارو های موجود در دنیا بدون هیچ استثنائی در هر فردی با هر نوع بدنی، با هر نوع بیماری های تاریخی، بیماری های چالش سازی و… از عوارض جانبی و عوارض پی از درمانی برخوردار است.

دارو های ضد افسردگی نیز از این مسئله مستثنی نیستند بنا به نوع دارو، شدت، نوع و مدت زمان بیماری از بسیاری عوارض به ورت جانبی و پس از درمان برخوردار هستند تنها وجه تمایزات آنها میزان عوارض آنهاست.

علائم افسردگی در زنان بیشتر بخوانید: افسردگی در نوجوانان

از جمله بدترین دارو های ضد افسردگی می توان به دارو های که عوارض جانبی و پس از درمان آنها نسبت به سایر دارو ها است اشاره کنیم.

مطالب مرتبط:

درمان افسردگی

همه چیز درباره دارو های ضد افسردگی

دلایل افسردگی شدید چیست؟

انواع افسردگی

افسردگی مالیخولیایی چیست؟

کلام آخر

در مطلب بالا به بررسی بیماری افسردگی، راه درمان افسردگی، دارو های ضد درمانی، بهترین دارو های ضد افسردگی، بد ترین دارو های ضد افسردگی و عوارض آنها پرداختیم تا شما با مطالعه و داشتن این مطلب به تمامی سوالات خود در مورد بیماری افسردگی پاسخی درست و مفید یافته باشید.

سوالات رایج در مورد بهترین دارو های ضد افسرگی

درمان افسردگی چگونه است؟

درمان افسردگی در وحله اول باید از سوی خود فرد مبتلا به این بیماری و اطرافیان آن فرد شناسایی و سپس زیر نظر پزشکان متخصص صورت بگیرد.

راه درمان افسردگی کدامند؟

برای درمان بیماری افسردگی راه ها، روش ها  متد های بسیاری از سوی متخصصان، محققان و پزشکان معالج فعال در این زمینه توصیه شده است.

دارو درماننی برای درمان افسردگی چیست؟

دارو درمانی از رایج ترن و شایع ترین روش های درمان بیماری افسردگی است که از سوی بسیاری پزشکان و روان پزشکان توصیه می شود.

بهترین دارو های ضد افسردگی کدامند؟

از جمله رایج ترین و شایع ترین دارو های ضد افسردگی می توان به دارو هایی که در مطلب بالا نام برده شد اشاره کرد.

بد ترین دارو های ضد افسردگی کدامند؟

از جمله بد ترین دارو های ضد افسردگی می توان به دارو هایی اشاره کرد که از عوارض جانبی و پس از درمان کمتری نسبت به سایر دارو های برخوردار هستند.

درباره “بهترین و بد ترین دارو های ضد افسردگی” بیشتر بخوانید:

3 یک نظر

  1. رامین گودرزی پاسخ

    درود بر شما-سپاسگزارم از مطالبی که در سایت گذاشته بودند.در من ۷۴ ساله و دچار افسردگی خفیف شده-البته به لطف خدا و کمک یکی از همکاران خوبتون در حال دوره درمان هستند-به خدا نفسم به نفس پدرم بسته ست-حال و روز خوبی ندارم-خیلی بد میرم سر کار-یعنی بیشتر اوقات به خاطر بابام خونه ام-با خوندن مطالب مفید و دلگرم کننده تون خیلی دلگرم شدم-واسه سلامتی همه پدر و مادرهای دنیا و پدر و مادر من دعا کنید که بازم خندیدن پدرم رو ببینم-تندرست باشید-
    رامین گودرزی-الیگودرز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *